Adauga reteta de mancare
Aperitive Oua umplute foarte fine

Oua umplute foarte fine

5 0 0 0
Adaugata de:
bucatar
Timp de preparare:
30 min
Mod de preparare
Cele 6 oua se fierb tare,se curata,se taie jumatati.Galbenusurile se scot si se paseazs ,se adauga pateul (scos în prealabil de la frigider),castravetii acrii taiati marunt,cubulete,2-3 linguri de mustar,sarea si piperul.Se amesteca totul foarte bine.Se gustã sã fie usor picant.Aceasta umplutura se pune cu varf in jumataþile de ou. Ouale se pun intr-un vas mai adanc, pentru ca peste ele se toarna sosul din smantana si maioneza.Dupa aceasta totul se da la rece cel putin 15 minute.Acest aperitiv va face o impresie foarte buna asupra invitatilor dvs.

Mod de servire
Ingrediente

• 6 oua, 250 gr. pate de ficat, optional-piept/pulpã de pui, 2-3 castraveti acri, 2-3 linguri mustar picant, sare ,piperSos - 100 gr. maioneza, 125 gr. smantana
Comentarii la aceasta reteta de mancare

Adauga comentariu