Adauga reteta de mancare
Aperitive Rulouri cu sunca si branza

Rulouri cu sunca si branza

5 5 0 5
Adaugata de:
lauraiorga
Mod de preparare
Branza telemea se trece pe razatoarea cu gauri mari, se pune intr-un castron si se amesteca cu ceapa verde tocata marunt, branza topita, piperul alb si uleiul. Sunca presata se taie in felii subtiri, apoi fiecare felie se indoaie in forma de cornet si se prinde cu cate o scobitoare pt. a nu se desface. Fiecare cornet de sunca se umple cu compozitia de branza preparata anterior, presand bine pentru a nu ramane goluri in interiorul cornetului. Rosiile se spala si se sterg bine, apoi se feliaza, iar cu acestea se orneaza umplutura din cornetele de sunca.

Mod de servire
Ingrediente

• 200 g sunca de Praga, 100 g branza telemea, 150 g branza topita, 100 g rosii cherry, 1 legatura de ceapa verde, 20 ml de ulei de masline, 2 g piper alb
Comentarii la aceasta reteta de mancare

Adauga comentariu